Pallontallaajat.net
Valikko

Me kirjoitetaan blogia!

Moi!

Me ollaan Anna ja Mikko, avopari Oulusta. Rakastamme reissaamista ja mielessä on pyörinyt ajatus, että olisi kiva kirjoittaa reissuista lähinnä itseämme varten muistoksi matkoilta. Tässä iässä päiväkirjan kirjoittaminen ei kuitenkaan enään tuntunut luontevimmalta ajatukselta. No miksi sitten tämmöinen blogi, kun kaikki muutkin kirjoittaa samanlaisia. Sepä ei haittaa, vaan meistä olisi mahtavaa, jos joku innostuu lukemaan meidän blogia ja jos joku saa meidän blogista omaan reissuun vinkkejä, niin se olisi ihan loistavaa. Blogimme kautta haluaisimme välittää lukijoille reissuilta tarinoita, aisteja, kuvia sekä vinkkejä matkoja varten ja mitä ikinä tullaan keksimäänkään. 

Me ollaan reissattu, jonkin verran, yhdessä ja erikseen. Yhteisenä intohimona käydä niin monessa maailman kolkassa, kun ehtii. Tällä hetkellä maita, joissa on reissattu on plakkarissa 35. Paljon siis vielä käymättä! Teemme yleensä pari reissua vuodessa, mielellään aina sellaisessa paikassa, missä kumpikaan ei ole vielä käynyt. Työt rajoittaa sen verran vapaa-aikaa, että reissut ovat olleet yleensä kuukauden mittaisia. Emme tyypillisesti hae reissuilta fine diningia, hienoja hotelleja tai turisteja täynnä olevia rantoja, vaan meidän matkustustyyli on usein tyyppiä reppureissu. Poikkeuksia toki on. Ostamme reissuun lähdettäessä ainoastaan lennot, majoituksen löydämme paikan päältä. Olemme kiinostuneita erilaisista kulttuureista, luonnosta, uusista tuttavuuksista sekä etsimme uusia kokemuksia ja jopa harrastuksia. Mikko harrastaa sukellusta ja surffausta. Yritämme myös joskus olla niin luovia, että löytäisimme sellaisia mestoja, missä ei niin moni ole käynyt. Tulevaisuuden suunnitelmista sen verran, että tavoitteena ja suurena haaveena olisi tehdä vähän pidempi reissu, siitä lisää juttua myöhemmin. Olemme myös haaveilleet jossain vaiheessa ulkomailla asumisesta ja työskentelystä. 

No miksi kirjoitamme nyt, niin siksi, koska ei ole tajuttu aiemmin ja myös siksi, että uusi reissu häämöttää! Olemme painaneet kumpikin koko kesän duunia ja siirretty kesälomat syksylle. Ihanaa päästä jatkamaan kesää! Olemme  lähdössä siis Indonesiaan lauantaina vähän reiluksi kuukaudeksi. Olemme käyneet aiemmin Indonesiassa Balin ja Lombokin suunnilla. Matkasuunitelma on nyt sellainen, että lennämme Rooman ja Hong Kongin kautta Jakartaan ja sieltä jossain vaiheessa Indonesian Sulawesille. Tarkemmat reitit ja mestat selviää myöhemmin  😉 Mutta voin kertoa, että uskomattomia paratiisirantoja luvassa! 

Emme ole koskaan kirjoittaneet blogia, joten ulkoasu on varsin yksinkertainen, pahoittelut siitä. Toivon mukaan ulkonäkö tulee kohentumaan taitojen kehittyessä. Vastaamme mielellämme kaikkiin esitettyihin kysymyksiin ja otamme palautetta vastaan! Ihanaa jos kiinnostuit seuraamaan blogia! Tervetuloa meidän matkaan 🙂

 

P.S. Kansikuva on muuten meidän kuvaama kuva parin vuoden takaiselta reissulta, Filippiineiltä Palawanin saarelta El Nidosta.

Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

11 Kommentit

 • Vastaa Jenni.liisa 31/08/2016 13:19

  Ihanaa reissua mussut ja kiva lueskella täältä kuulumisia Nauttikaa

  • Vastaa meandyoutravellers 31/08/2016 15:07

   Kiitos Jenni! Nautitaan varmasti 🙂

 • Vastaa Merja 01/09/2016 07:40

  Hyvää ja turvallista matkaa ja ihanaa lomaa, kirjoitelkaa matkakertomusta, kun ehditte:-)!

  • Vastaa meandyoutravellers 01/09/2016 15:21

   Kiitos paljon! Kirjoitellaan, toivottavasti netti toimisi edes kerran viikossa 😀

 • Vastaa Jenni 01/09/2016 13:45

  Jään kiinnostuneena seuraamaan blogia! Itselläni hirveä matkakuume ja vuoden alussa olisi tarkoutus lähteä Filippiineille ja Indonesiaan.

  • Vastaa Jenni 01/09/2016 14:01

   Pakko vielä lisätä, että itsekin olen kävässyt Balilla, mutta Lombok ja Sulawesi kiinnostaa. Ja lukuisat muutkin paikat Indonesiassa ja Filippiineillä 😀 Voi kun olisi loputtomasti aikaa ja rahaa…

   • Vastaa meandyoutravellers 01/09/2016 15:20

    Ihanaa, kiitos, että seuraat blogia! Samaa mieltä, aikaa ja rahaa voisi olla kyllä enemmän 😀 Me ollaan käyty Filippiineillä, kiinnostaisiko tässä talven aikana muistelupostaus sieltä? 🙂 Onko sinulla pitkä reissu tiedossa?

    • Vastaa Jenniii 02/09/2016 09:48

     Muistelupostaus olisi huippu! 3kk 🙂 Kuukausi Filippiineillä, kaksi Indonesiassa. Aiemmin oon tehnyt vaan yhden kuukauden reissun Balilla ja Gileillä, muuten en oo reissannut _missään_, ellei Tallinnan risteilyä lasketa 😀

     • meandyoutravellers 03/09/2016 12:12

      Oi kivaa pitääpä tässä talven aikana kirjoitella! 3kk reissussahan ehtii jo mukavasti 🙂 Onhan se Tallinnakin ulkomailla, heh 😀

 • Vastaa Janne Oikarinen 02/09/2016 19:22

  Muista pestä pullovedellä hampaat. Käytä maitohappobakteereja. Hyvää reissua 🙂

  • Vastaa meandyoutravellers 03/09/2016 12:13

   Ilman muuta! Kiitos! 🙂

  Jätä vastaus